Hirdetés

A T-Mobile web’n’walk szolgáltatással már mobilról is elérhető a teljes internet



|

Hirdetés

A web’n’walk képes készülékek árából az internetcsomagokra hosszabb időre előfizető ügyfelek jelentős kedvezményeket kapnak. A web’n’walk a jövőben a T-Mobile mobilinternethez kapcsolódó szolgáltatásainak emblémája lesz. A T-Mobile web’n’walk szolgáltatásának lényege, hogy megfelelő mobiltelefon és valamely mobilinternet-csomag előfizetése esetén akár egyetlen gombnyomással elérhetővé teszi a teljes világhálót. Bármely kiválasztott internetes honlap ezentúl egy mobiltelefon - pl. Nokia 6280, Nokia N70, Sony Ericsson K608i - kijelzőjén is megtekinthető lesz. A netes információk és tartalmak így tartózkodási helytől függetlenül könnyedén elérhetők, és a bevezetéskor megvásárolható web’n’walk képes készülékek nagy felbontású színes kijelzőin a navigáció és a böngészés is egyszerű.
A web'n'walk telefonok internetes kezdőlapján a legnépszerűbb tartalomszolgáltatók - Origo, Blikk - mobiltelefonra optimalizált oldalai közül lehet választani, de az internetes kereső segítségével a számítógépeknél megszokott módon az internetoldalak között válogatva szabadon lehet szörfölni vagy akár e-mailezni. A felhasználó által megszokott és kedvelt internetes oldalak a telefonon szabadon olvashatóvá válnak, sőt, az internet azok számára is elérhető lesz, akik jelenleg nem rendelkeznek számítógéppel és otthoni interneteléréssel. A web’n’walkos internetezést, az oldalak gyorsabb megtekintését segítheti, hogy a w’n’w portálon keresztül az ügyfelek a sebességet növelő ún. gyorsítót is bekapcsolhatják.
A web’n’walk szolgáltatás eléréséhez szükséges Net csomagok valamelyikére vállalt hűségnyilatkozat esetén esetén - a kamatmentes részleten túl - a T-Mobile további kedvezményeket biztosít. A 3G-s, videotelefonálásra alkalmas Nokia 6280 pl. 2 éves hűségnyilatkozattal és a Net 1000 csomag 1 éves előfizetésével az akciós árnál 37 ezer forinttal olcsóbban kapható, és mindössze 6280 forint kezdőrészlettel már elvihető. A web’n’walk szolgáltatás a T-Mobile üzleteiben és telefonos ügyfélszolgálatán igényelhető. A T-Mobile web’n’walk szolgáltatását bevezető, június 1-én induló kampányának érdekessége, hogy annak főszereplője a világsztár Robbie Williams lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.