Hirdetés

A vártnál is nagyobb siker a Galaxy S7



|

Az előrendelések minden várakozást felülmúltak.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben minden tele volt a Samsung Galaxy S7-tel és a Galaxy S7 edge-dzsel, és a jelek szerint nem véletlenül. A készülékek nagyon népszerűek a vásárlók körében. 

Hirdetés

A Samsung mobilos üzletágának a vezetője, Koh Dong-jin azt állítja, hogy az előrendelések minden várakozást felülmúltak

A zászlóshajók egyébként a legtöbb országban ma jelennek meg a boltokban, de egyes szerencsés előrendelők már meg is kapták. 

A gyártó szerint a készülékek Kínában is segítenek a Samsungnak újra nyeregbe kerülni - az országban az utóbbi időben megcsappant a márka népszerűsége. Egyes elemzők úgy gondolják, Kínában a frissítések ellenére sem sikerül majd túlszárnyalni a tavalyi felhozatal eladásait. 

Ennek ellenére fontos hangsúlyozni, a Samsung ezúttal figyelt a felhasználói kérésekre, és a vízállóság mellett a microSD-foglalatot is visszahozta. A fogyasztók visszajelzései pozitívak a specifikációkkal és a készülékekkel kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.