Hirdetés

A vártnál is nagyobb sikert hozott a Galaxy S7



|

Az elemzők által jósoltnál is jobb eredményt ért el a Samsung.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az elemzők kimagaslóan jó negyedévre számítanak a Samsung eredményeivel kapcsolatban. A Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge miatt 6,8 milliárd dolláros működési nyereséget jósoltak. 

Hirdetés

A Samsung tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy a második negyedévre vonatkozóan 6,94 milliárd dolláros működési nyereséget vár - ez több, mint amire a szakértők számítottak, és valóban az elmúlt két év legjobb eredménye. 

A márciusban piacra dobott csúcskészülékekből egyébként nagyjából 26 millió darab fogyott el. 

A Samsung ugyan nem részletezte a mobilos divízió teljesítményét, de a csoport állítólag a cég teljes működési nyereségének a 49 százalékát adta április és június között. 

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge nagy sikere ellenére a készülékek nem döntöttek eladási rekordot. A csúcsot még mindig a Galaxy S4 tartja, amelyből az első évében 70 milliót vittek haza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.