Hirdetés

A vártnál jóval előbb megérkezik az Asus ROG Phone 5



|

Az Asus egy egész nyitóbulit rendez a vadonatúj mobiljának, amit már tavasz elején megismerhetünk.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a közeljövőben megérkezhet az Asus új, gamereknek szánt mobilja, ami korábbi információk alapján lenyűgöző teljesítményre lesz képes. Eddig leginkább csak ilyen-olyan értesülésekre hagyatkozva találgatni lehetett arról, hogy a tajvani vállalat mikor leplezheti le az új készüléket, ám ennek már vége, mivel hivatalosan is kiderült, mikor kerül sor a nagy bemutatóra.

Hirdetés

Az Asus ugyanis elindított egy számlálót, ami a ROG Phone 5 nyitóbuliját előzi meg, így pedig megtudhattuk, hogy már kora tavasszal, egészen pontosan március 10-én bemutatkozik a vadonatúj mobil. Most már egyébként az is hivatalos, hogy a ROG Phone esetében a vállalat kihagyja a 4-es számú készüléket, és ugyan azt nem tudni, hogy miért hozták meg ezt a döntést, valószínűleg az állhat a háttérben, hogy a 4-es szám szerencsétlennek számít bizonyos régiókban.

A nagy bejelentés tehát már tényleg nincs messze, így hamarosan végre hivatalosan is kiderül, mit tud a ROG Phone 5.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.