Hirdetés

A vásárlókkal együtt tervez okostelefont a ZTE



|

Bárki megpróbálhat beleszólni a jövőre piacra kerülő mobil fejlesztésébe.

Hirdetés

Idén januárban a kínai ZTE hallatlanak nem nevezhető, de feltétlenül szokatlan kezdeményezést jelentett be: szeretné a jövőben egyes termékeit a potenciális vásárlókkal közösen megtervezni. A remények szerint a kooperációban elsőként elkészülő eszköz egy okostelefon lesz, az érdeklődők ezen a weboldalon küldhetik be angol nyelven az elképzeléseiket. Alapvetően bármilyen ötletet szívesen lát a vállalat, legyen az hardveres, szoftveres, dizájnnal vagy szolgáltatással kapcsolatos. Viszont kitétel, hogy széles körben megfizethető terméket szeretne készíteni a ZTE, ennek fényében kell ötletelni.


Hirdetés


A kezdeményezés a Project CSX (Community Sourced X) névre hallgat, az érdeklődők két fázisban nyilváníthatnak majd véleményt: első körben bármilyen ötletet be lehet küldeni, a második körben pedig a ZTE által kiválogatott ötletek kapcsán nyilváníthatnak majd véleményt a fórumozók.



Ha minden jól megy, akkor a ZTE valamikor 2017-ben dobhatja piacra a közösséggel együtt megtervezett okostelefonját. A legjobb ötleteket beküldők kisebb pénzjutalmat nyerhetnek, továbbá kiutazhatnak a vállalat költségén a Las Vegas-i CES 2017 kiállításra.


(Forrás: Liliputing, ZTE, Project CSX)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.