Hirdetés

A veséjüket adták volna egy iPhone 6S-ért



|

Sajnos az ilyen történetek nem városi legendák, hanem a valóságba illenek.

Hirdetés

Sokan akarnak iPhone 6S-t, és vannak, akik még jobban. Két férfi Kínában az utóbbiak csoportjába tartozott, ugyanis megpróbálták eladni a veséjüket az Apple legfrissebb készülékéért.

Hirdetés

Wu és Huang egyaránt a veséjük eladása mellett döntöttek, hogy legyen pénzük iPhone-ra. Találtak is egy illegális ügynököt az interneten, akivel egy kórházban beszéltek meg vizsgálatokat. Ekkorra Wu már őrültségnek tartotta az egészet.

Megpróbálta lebeszélni Huangot is, aki nem hallgatott rá, ezért Wu a rendőrséget hívta. Huang ekkor elszökött, és azóta sem találják.

A fenti sorok nem egy unatkozó, Apple-ellenes őrült agyszüleményei, hanem a jelenkori valóság. És sajnos megtörtént már a múltban is.

Persze sok szempontból jó, hogy nagyon rajonganak az Apple új készüléke iránt, de már lassan az iPhone 7-ről szólnak a pletykák. És persze az sem éri majd meg senki veséjét...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.