Hirdetés

A világ legerősebb mobilja lehet a HTC HD3



|

1,5 gigahertzes processzor, 1 GB memória, és HD-felbontású kijelző kerülhet az okostelefonba.

Hirdetés

Régóta pletykálnak már a tajvani gyártó HD3 jelzésű, Windows Phone 7-et futtató mobiljáról, amelynek most egy kínai weboldal megszellőztette az állítólagos specifikációját. Ha hitelesek az értesülések, akkor egyértelműen mindenből a legjobb került a készülékbe, amely sikere csupán az árán, és a redmondiak operációs rendszerén múlhat.

 

HTC HD3
HTC HD3

 


Elvileg a Qualcomm 1,5 gigahertzes Snapdragon processzora dolgozik az eszközben, amely mellé 1 GB RAM-ot, és ugyanennyi ROM-ot társítottak a mérnökök. A 4,5 colos érintőképernyője a hírek szerint 1280×800 képpontos, míg a hátlapon található, autofókuszos és Xenon vakuval is kiegészített kamera 8 megapixeles.


Összesen 16 GB szabadon felhasználható beépített háttértár kerülhet a mobilba, amely a kínaiak szerint akár 32 gigás microSD-vel is bővíthető lesz - bár eredetileg arról volt szó, hogy a WP7-es telefonokat nem lehet majd memóriakártyával kiegészíteni, azonban legutóbb a Dell Lightning kapcsán is pletykáltak ennek ellenkezőjéről.


A HD3 további ismert specifikációi: Bluetooth, Wi-Fi, 3G/4G-modemek, HDMI-kimenet, 1800 milliamperes akku. Ha minden igaz, akkor a telefon forgalmazása novemberben indulhat, így napokon-heteken belül várható a hivatalos bejelentése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.