Hirdetés

A Világ Legjobb Mobiltelefonja



|

Az SGH-D900-as készülék nyerte a GSMA díját a Világ Legjobb GSM Mobil Készüléke kategóriában.

Hirdetés

Az SGH-D900 a legújabb multimédiás megoldásokat kínálja egy csúcskategóriás üzleti slider telefonban. A 13 mm-es telefon a legvékonyabb szétcsúsztatható készülék, amit valaha terveztek. A D900 beépített 3,13 megapixeles kamerája az első ekkora felbontású kamera volt a D900 kategóriájában, amely azóta már szinte alapkövetelmény a hasonló európai piacra készülő telefonokban. A D900 olyan üzleti és multimédiás szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a fájlnézegető, a TV kimenet, és a sztereó hangszóró (A2DP). A 262 ezer színű kijelző ideális videó- vagy fotónézegetésre, a tárkapacitás pedig microSD memóriakártyával bővíthető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.