Hirdetés

A világ legszebb fényképezőgépei



|

A Canon új IXUS fényképezőgépei felismerik az emberi arcot.

Hirdetés

Pedig bizony, ami szép, az amellett még lehet jó is. Úgy tűnik, hogy így van ez az új IXUS modellekkel, hiszen már specifikációik alapján sem szűkölködnek belső értékekben.

Az IXUS márkanév 10. születésnapi rendezvényén jelentette be a Canon új modelljeit, a Digital IXUS 900 Ti-t, Digital IXUS 850 IS-t és a Digital IXUS i7-et.

A gépekbe a Canon az új DIGIC III processzort és a szintén új Intelligens Arcfelismerési funkciót építette be. Az új Arcfelismerés AF/AE funkció automatikusan felismer akár kilenc arcot is a képen, akárhol is helyezkedjenek el a személyek, és ezeknek megfelelően optimalizálja az élességet és az expozíciót. Így sosem lesznek árnyékban sötétlő fejek illetve beégett tésztaarcok a fotón. Ezt igen magas, ISO 1600-as érzékenységgel is támogatják a készülékek, így vaku nélkül is készíthetők velük beltéri vagy éjszakai képek.

A csúcsmodell Digital IXUS 900 Ti elődeinek megjelenési stílusát követi a kontúros titán vázzal, és a klasszikus ‘örökívű” formákkal. Az érintésre működő vezérlőtárcsa könnyűvé teszi a beállításokat, és így a gép használatát. A Digital IXUS 900 Ti az első olyan Digital IXUS gép, amely 10 megapixeles képérzékelővel rendelkezik, és képes XGA videók rögzítésére.




A Digital IXUS 850 IS ritkaság a maga nemében, és nemcsak a vonzó megjelenése miatt. Optikai képstabilizátorával és 28 mm-es nagylátószögű objektívével az egyik legfejlettebb ultra kompakt fényképezőgépnek számít. Az új, Kusabi-féle „Ékek és ívek” formatervezés különleges karaktert ad a gépnek, míg a 2,5” képátlójú, nagyfelbontású LCD kijelző kényelmessé teszi a képek megtekintését. A Digital IXUS 850 IS ideális csoportképek, tájképek és építészeti fotók készítésére.



Bár a Digital IXUS i7 zoom a legkisebb fényképezőgép a Digital IXUS sorozatban, de könnyedén felkelti a felhasználók érdeklődését, hiszen a 7,1 megapixeles gép négy divatos színben kapható: szépia, vászonkék, acélszürke és pezsgő rózsaszín. Elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen zsebben vagy kézitáskában, így ideális partner a társadalmi események fotózásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.