Hirdetés

A Vivótól jöhet az első WQHD-s telefon?



|

A Samsung Galaxy Note-nak állítana konkurenciát a vállalat.

Hirdetés

A kínai mobilgyártók közül az utóbbi hónapokban a Vivo és Oppo emelkedtek ki a tömegből, ráadásul a pletykák alapján jelenleg is számos érdekes fejlesztésen dolgoznak. A Vivo hamarosan megpróbálhatja befészkelni magát a prémium kategóriás tepsimobilok piacára, a belépője pedig a Xplay 3S nevű készülék lehet.

Hirdetés


A jelek szerint valamikor a jövő év első felében hivatalossá váló készülék legnagyobb dobása a kijelzője lesz, hiszen az 5,5 colos paneljét 2560×1440 pixelesnek mondják. A többi specifikáció szintén nem okoz csalódást: a memóriája elvileg 3 GB, míg a lapkakészlete állítólag egy négymagos processzorú és Adreno 330 GPU-s Qualcomm Snapdragon 800.


Természetesen ezek ismeretében két remek kérdés is adja magát: egyrészt ilyen hardverek mellett milyen akkus üzemidőre lehet számítani, másrészt a grafikus alrendszer képes lesz-e tisztességesen „meghajtani” a ilyen kijelzőt; reméljük minél előbb tisztázódnak ezen nem elhanyagolható részletek.

(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.