Hirdetés

A Xiaomi Redmi K30 Ultrából 100 ezer példány fogyott el egy perc alatt



|

A frissen bemutatott mobil remek felszereltséggel rendelkezik viszonylag olcsón, így már az előrendelés megnyíltakor rengetegen fizettek be rá.

Hirdetés

Nemrégiben mutatkozott be a Xiaomi Redmi K30 Ultra, mely az gyártó egyik legfigyelemreméltóbb eszközének tűnik eddig. Noha egyelőre csak Kínában nyílt lehetőség a brutális teljesítménnyel rendelkező, mégis olcsó mobil megrendelésére, a gyártó már most elképesztő számokat produkált a frissen leleplezett eszközzel.

Hirdetés

A cég a Weibón (a Twitterhez hasonló kínai mikroblog weboldal) jelentette be, hogy a Redmi K3 Ultrára egyetlen perc alatt 100 ezer előrendelés érkezett. Ez nem is olyan meglepő, hiszen az eszköz az előzetes hírek szerint a legtöbb gyártó csúcskategóriás mobiljával felveheti a versenyt, mégis nagyjából 85 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek érte.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Kínán kívül mikor jelenik meg a figyelemre méltó telefon, ahogy azt sem, hogy a Xiaomi, a Redmi vagy a Poco márkanév alatt találjuk-e meg. Az mindenesetre szinte borítékolható, hogy nagy sikere lesz az eszköznek, hiszen ha Kínában beválik, akkor valószínűleg egy remek választás lehet azoknak, akik nem akarják a gatyájukat is ráfizetni egy használható mobilra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.