Hirdetés

A Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition több tekintetben is hasonlíthat elődjéhez



|

Logikus is, hogy a gyártó nem cseréli le a korábban már bizonyított funkciókat.

Hirdetés

Habár sokak számára valószínűleg kényelmetlen megoldás mobilon videojátékozni, de bizony bőven akadnak olyan gamerek, akik az egér, a billentyűzet, vagy a kontroller helyett éppenséggel az érintőképernyőt kezelik mesterien.

Nem is csoda hát, hogy több olyan mobillal is találkozhattunk az elmúlt években, amelyeket kifejezetten játékosoknak szántak a gyártók, ilyen például a Xiaomi Redmi K40 Gaming Edition, ami Kínán kívül Poco F3 GT néven elérhető, és hamarosan érkezhet is az utódja.

Hirdetés

Az még nem tiszta, mikor jöhet a Xiaomi következő játékos kütyüje, de egy jelentésnek hála talán már tudunk ezt-azt róla. Ha igaz a hír, akkor a Xiaomi Redmi K50 Gaming Editionön is helyet kaphatnak az elrejthető ravaszok, amelyek játék közben igencsak hasznosak lehetnek. Emellett sík kijelzőt kaphat, az előlapi kamerája pedig elég kevés helyet foglalhat majd el a képernyőn. Számos tulajdonságban hasonlíthat tehát az új készülék az idei modellhez.

Továbbá magas teljesítményű játékélményre van kilátás, bármit is jelentsen ez. A hírek szerint két változatban lehet elérhető a K50 Gaming Edition. A simát elvileg egy Dimensity 7000 SoC, a Pro variánst pedig egy Dimensity 9000 chipset hajtja majd.

Ezek nyilván nem hivatalos információk, tehát egyértelműen pletykaként szabad csak kezelni őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.