Hirdetés

Acer beTouch E120: okostelefon újoncoknak



|

Július közepén kerülhet forgalomba a gyártó újabb kedvező árfekvésű mobilja.

Hirdetés

Az Acer 2008 végén felvásárolta a szakmában már jó nevet szerzett E-Ten-t, ezzel egyértelművé téve, hogy valóban komolyan gondolják az okostelefonok piacára való belépést. Azóta számos készülékkel rukkoltak elő, jellemzően alacsony árfekvésű modellek képében, bár azért van néhány felsőkategóriás fejlesztésük is.

 

Acer beTouch E120
Acer beTouch E120

 

A jelen hírben tárgyalt, most hivatalossá vált beTouch E120 az előbbiek táborát gazdagítja - bár a hozzávetőleges árát nem árulták el, de a specifikáció alapján egyértelműen a megfizethetőbb kategóriát képviseli. Alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, emellett támogatja a 3,6 megabites HSDPA-t, továbbá Bluetooth, Wi-Fi és GPS is került a telefonba.

 

A vélhetően rezisztív érintőkijelzője 2,8 colos, a panel felbontása 240×320 pixel. Nagy fotósnak nem mondható: a fixfókuszos kamerája 3,2 megapixeles, vaku nem került a szenzor mellé. Extrái közt szerepel a gyorsulásmérő, a szabványos hangkimenet, és az FM-rádió. A ST-Ericsson gyártmányú processzora 416 megahertzen ketyeg, emellé 256 megabájt RAM társult, a háttértár pedig legfeljebb 16 GB-os microSD-vel bővíthető.

 

Szoftveres téren sem a a legújabb: Google Android 1.6 fut az E120-on, az Acer egyéni kezelőfelületével megspékelve. Nem tudni, hogy az operációs rendszer a jövőben frissíthető lesz-e, de az 512 MB ROM-ból kiindulva a mérnökök valószínűleg számoltak ennek a lehetőségével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.