Hirdetés

Acer noteszgépek



|

Manapság mi a különleges egy noteszban? Ha nagy? Ha exkluzív? Vagy mindkettő?

Hirdetés

A noteszgépek között két véglet létezik: vannak a tízhüvelykes képátlójú, remek hordozhatósági paraméterekkel büszkélkedő apróságok, és vannak az asztali számítógépek kiváltására alkalmas óriások. Ám még ezek az óriásnak titulált, általában 17 hüvelykes kijelzőjű készülékek is eltörpülnek az Acer Aspire 9800 tiszteletet parancsoló méretei mellett. A 20 (!) hüvelykes kijelzővel ellátott monstrum kategóriájában igazi kuriózum.


Az idei monacói versenyen bemutatott Acer Ferrari 1000 és 5000 noteszgépek nagy változáson mentek keresztül az elődhöz képest: mi a csúcsmodellt, a Ferrari 5000-et vettük alaposan szemügyre. A régebbi Acer Ferrari gép feltűnő színe már a múlté, helyette a jóval diszkrétebb fekete dominál. A vörös szín már csupán nyomokban köszön vissza a szélén, illetve egy díszléc formájában a lecsukható karbonból készült fedélen. Igen, nem elírás, a tető valóban lakkozott szénszálból készült, ahogyan a Forma 1-es autók burkolata is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.