Hirdetés

Acer okoskarkötő érkezik a Liquid Jade mellé



|

Az egészséges életmódra hegyezte ki első mobiltelefonjának kiegészítőjét, a Liquid Leap okoskarkötőt az Acer.

Hirdetés

Liquid Jade fantázianevű okostelefonjához már a kezdetekben is ígért testen hordható kiegészítőket az Acer. Az első ilyen vezeték nélküli eszköz a Liquid Leap fitnessz okoskarkötő lesz, ami konkurenseihez képest néhány izgalmas extra funkcióval is rendelkezik. Az 1 hüvelykes érintőkijelzővel felvértezett gumiborítású vezeték nélküli eszköz természetesen a telefon elővétele nélkül jelzi nekünk a bejövő hívásokat és szöveges üzeneteket, ennél azonban jóval több és izgalmasabb dologra is képes.

Hirdetés

A Liquid Leap a manapság egyre inkább teret nyerő egészséges életmódot segítendő lépésszámlálóval ellenőrzi a lesétált vagy futott távolságot, és kiszámítja az elégetett kalóriák mennyiségét. A vízálló borítás és a zenék vezérlésének lehetősége minden sportoló életét megkönnyítheti.



Az öt divatos színben elérhető Liquid Leap Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül működik együtt az Acer telefonjával. Az okoskarkötőre már idén nyáron lecsaphatnak az érdeklődők a kiválasztott piacokon,egyelőre kizárólag a Liquid Jade prémium csomag részeként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.