Hirdetés

ADSL telefon előfizetés nélkül?



|

Teljes hurokátengedésen alapuló ADSL internet szolgáltatás a Datanettől.

Hirdetés

A YO! Neked márkanéven bevezetett szélessávú internet csomagok legnagyobb előnye, hogy igénybe vételükhöz az ügyfeleknek nem kell vezetékes telefon előfizetési díjat fizetniük, de emellett továbbra is használhatják vezetékes telefonjukat, csupán percdíjakért. A YO! Neked internet szolgáltatás négy különböző sávszélességben érhető el. A legkedvezőbb áron, bruttó 6 498 Ft-os havidíjért megrendelhető YO! Friss lakossági csomag például 1280 kbp/s maximális letöltési sebességet kínál, ráadásul telefonálni is lehet vele. A YO! Neked lakossági előfizetőinek a vezetékes telefon használatáért havidíjat egyáltalán nem kell fizetniük, a percdíjak pedig rendkívül kedvezőek. A YO! Neked telefonszolgáltatás igénybe vételéhez nem kell lecserélni a már meglévő telefonkészüléket, és a korábbi hívószám is megtartható. A GTS Datanet "új" és "régi" ADSL előfizetőket egyaránt szívesen fogad a YO! Neked szolgáltatás ügyfeleinek táborában, ezért ezeket a csomagokat egyformán kedvező árakon kínálja mindenki számára. A szolgáltatás jelenleg Budapest területének 60 százalékát fedi le. A GTS Datanet folyamatosan fejleszti, bővíti hálózatát, így a tervek szerint a YO! Neked csomagokat 2006 végéig Budapest területének 80 százalékán, jövőre pedig vidéki nagyvárosokban is elérhetővé teszi.
GTS Datanet YO! Neked szolgáltatása teljes hurokátengedés révén valósulhat meg. A teljes hurokátengedés lényege, hogy a T-Com birtokában álló, a telefonközponttól az előfizető készülékéig húzódó vezetéket (ún. "előfizetői hurkot") a GTS Datanet a tulajdonostól bérbe veszi, hogy azon keresztül a saját távközlési szolgáltatásait juttassa el az előfizetőhöz. A GTS Datanet a telefonvezetéket csak abban az esetben tudja kibérelni a T-Comtól, ha ahhoz élő vezetékes előfizetés tartozik. A fentiek miatt a YO! Neked csomagok megrendelésének feltétele a vezetékes telefon előfizetés, amelyet a szolgáltatás kiépítése során kell felmondani. A YO! Neked csomagok megrendelése teljes szolgáltatóváltással jár, így a szolgáltatás kiépítését követően az előfizetők kizárólagos távközlési szolgáltatója a GTS Datanet lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.