Hirdetés

Akár 100 megapixeles képeket is lőhetünk majd a Xiaomi Mi 11 Ultrával?



|

Az a hír járja, hogy a kínai gyártó új telefonjába a Samsung szenzora kerül majd.

Hirdetés

Ugyan a hivatalos bejelentés még nem történt meg, de gyaníthatóan a Xiaomi Mi 11 Ultra lesz a gyártó idei nagy dobása, amiről korábban már több részlet is kiderült. Egy friss beszámoló szerint a mobil megkaphatja a Samsung legnagyobb ISOCELL szenzorát, a GN2-t, ami nemrég mutatkozott be, a segítségével pedig egészen lenyügöző képeket készíthetünk majd a Xiaomi újdonságával is.

Hirdetés

A GN2 alapjáraton 50 megapixeles felbontást tud, ugyanakkor képes arra, hogy a felskálázza ezt 100 megapixelre, így elvileg sokkal jobb lehet a végeredmény. Ha minden igaz, akkor az Mi 11 Ultra összesen három hátlapi kamerát kap, és a mostani információ alapján elég valószínűnek tűnik, hogy az egyik képes is lesz 100 megapixeles képeket készíteni. A korábban látottak alapján a készülék hátuljára továbbá kerül még egy széles látószögű, illetve egy periszkópos kamera is.

Remélhetőleg a Xiaomi hamarosan tényleg leleplezi a kütyüt, hiszen a hivatalos specifikációk mégiscsak jobbak, mint a különféle szivárgások és találgatások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.