Hirdetés

Akár három napig is bírja töltés nélkül a Nokia G11 Plus



|

A HMD Global bemutatta a márciusban megjelent G11 felújított változatát.

Hirdetés

A HMD Global által fejlesztett és gyártott Nokia G modellek olyan okostelefonok, amelyek a csúcskategóriához képest sokkal olcsóbb, de ugyanúgy megbízható alternatívák. A Nokia G11 idén tavasszal vált elérhetővé, azonban hamarosan érkezik a fejlettebb változata, a G11 Plus, ami a beszámolók alapján akár három napot is kibír egy feltöltéssel.

A finn gyártó egyelőre nem határozta meg, mennyibe fog kerülni a telefon, de vélhetően nem lesz sokkal drágább, mint a 60 ezer forintos kistestvére.

Hirdetés

A Nokia G11 Plus kétlencsés kameraszigetet és egy előlapi kamerát is kapott, a készülék pedig egészen strapabíró, az IP52-es besorolás alapján nem lesz vele gond az esőben. A 6,517 inch átmérős HD+ LCD kijelző 90 Hz-es frissítési rátára képes, a sima G11-nél jelentősen jobb, 13 MP-es kamera helyett 50 MP-es szenzort kapott. A készüléket Unisoc T606 processzor hajtja, 4 GB RAM-mal és 64 GB-ra bővíthető tárhellyel.

A telefon támogatja a Bluetooth 5.0 és a dual-band Wi-Fi lehetőségeket, USB-C portja mellett egy jack csatlakozót és egy nano-SIM slotot kapott. A G11 Pluson van ujjlenyomatolvasó és arcfelismerő is, az Android 12 operációs rendszer pedig három évig fog kapni biztonsági frissítéseket.

A készülék talán egyik legnagyobb előnye, hogy sokáig lehet használni egyetlen töltéssel. Hivatalos adatot nem közölt a Nokia, viszont a beszámolók alapján 100%-ra töltve három napig nem kell újra hálózatra csatlakoztatni a telefont.

A Nokia G11 Plus megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de azt már tudni, hogy szürke és kék színekben lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.