Hirdetés

Akcióban az Intel Moorestown



|

Meggyőző sebességgel futnak a komolyabb alkalmazások is a mobil platformon.

Hirdetés

A finn Aava Mobile igen érdekes mobiltelefon-prototípust mutatott be a tegnap véget ért Computexen: a névtelen készülékben Intel x86-os processzor ketyeg, és jelen esetben Moblin Linux operációs rendszert futtat.

 

 

Az Engadget két videót is készített róla, sajnos az ide való beágyazásukra nem adtak lehetőséget - így aki meg kívánja tekinteni őket, az ide kattintva megteheti. Az első videón a World of Warcraft PC-s verziója fut - ami érdekes, hiszen natív linuxos verzió nincs belőle, így valószínűleg Wine segítségével emulálták a Windows-os környezetet.

 

A második videón több mindent is bemutatnak: például demózzák a multitaskingot, a HD1080p-s mozgóképek lejátszását, továbbá a Quake 3 Arena teljesítményét - utóbbi minden bizonnyal natívan fut, hiszen az id Software minden játékából készít pingvines verziót is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.