Hirdetés

Akkor jó a butatelefon, ha egyben powerbank is



|

A Zuri U28 egy 4000 mAh-s powerbank, amivel telefonálni lehet - vagy egy mobil, ami feltölti az okostelefonunkat út közben?

Hirdetés

Egyre fokozódik a butatelefonos trend - azt nem tudjuk, hogy meddig tarthat, de egyelőre számíthatunk a buta, de egyre praktikusabb megoldásokra. Mint például a Zuri U28. 

Hirdetés

A Zuri U28 egy olyan mobiltelefon, ami alkalmas tartalék telefonnak egy gyors SIM-csere után. Ennél azonban többet is tud, ugyanis egyben egy hordozható powerbank, amelynek a segítségével az okostelefonunkat vagy más kütyünket is tölthetjük. Ezzel pedig köröket ver a többi butatelefonra.

Az eszköz egy 2,8 hüvelykes kijelzőt kapott, ez alatt értelemszerűen a numerikus gombok találhatóak. Belül pedig a 4000 mAh-s akku. De miért is szükséges, hogy telefonálhassunk vele, ha eleve fel tudja tölteni az okostelefont? Ilyen komoly válaszokat nem érdemes keresni, valószínűleg az ötletgazdának sem ez volt a célja, csak egy, az átlagosnál praktikusabb mobillal előállni. 

A TFT kijelző alatt egyébként 32 MB RAM és 32 MB tárhely lapul, egy VGA kamera, WiFi, FM-rádió, GPRS-támogatás, zseblámpa és dual-SIM-foglalat. Van böngésző és SMS is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.