Hirdetés

Akkumulátoros Selphy fotónyomtatók



|

Akár táskarádiónak is nézhetnénk a színes kijelzővel felszerelt Canon modelleket.

Hirdetés

Két új hordozható, akkumulátoros Selphy fotónyomtatót jelentett be a Canon. A barátságos megjelenésű, könnyen hordozható fotónyomtatók önállóan, PC és áramforrás nélkül használhatók, akár egy partin vagy a strandon is.

 

selphyes3_.jpg

 


Függőleges felépítés, hordozófül és nagy, színes képernyő jellemzi első látásra az újdonságokat. Csakúgy, mint a Selphy család megelőző tagjai, az új ES3 és ES30 modellek is hőszublimációs, folyamatos tónusú fotónyomtató eljárásra épülnek. Konkrét sebesség értékek még nem ismertek, eddigi tapasztalataink szerint ezzel a technológiával 1 perc időtartam körül állíthatók elő szemcsementes fotók. A kellékanyag ellátásról Easy Photo Pack csomagokban gondoskodhatunk, melyek egy kazettán belül tartalmazzák a papírt és a fóliás színezőtekercset, igy kültéri környezetben is porszennyeződés veszélye nélkül tölthetők fel a nyomtatókat.

 

selphyes30_.jpg

 

A beépített nagyméretű LCD kijelzők segítenek a különleges képeffektusok, keretek és ClipArt elemek használatában. Mindkét új Canon SELPHY modell lehetővé teszi, hogy kedvenc felvételeinket naptárként vagy akár indexképes elrendezésben is kinyomtathassuk. A fotólabor minőségű nyomatok magas fényű védőbevonatot is kapnak.

A használathoz nincs szükség számítógépes ismeretekre, hiszen közvetlenül a fényképezőgépről és a memóriakártyáról, illetve a SELPHY ES3 fotónyomtató esetében belső memóriakártyáról is kinyomtathatók a képek.


A termékek hamarosan itthon is kaphatóak lesznek, árat még nem adott meg a gyártó.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.