Hirdetés

Akkut cserél az Apple, ha kikapcsol az iPhone 6S készüléked



|

Az Apple szerint csak a 2015. szeptembere és októbere között gyártott készülékek akkumulátora hibás, de biztonsági kockázatot egyik sem jelent.

Hirdetés

Újabb kellemetlen hibát ismert el az Apple az egyik korábbi okostelefonjával kapcsolatban. Az almás gyártó szerint az iPhone 6S készülékek közül egyes modellek tényleg képesek váratlanul kikapcsolni. 

Hirdetés

A gyártó ezért térítésmentesen cseréli az érintett készülékek akkumulátorát. Aggódni nem kell, ugyanis az Apple szerint az akkuk biztonsági kockázatot nem jelentenek. A csereprogram az eredeti vásárlástól számítva 3 évig érvényes, és arra is kiterjed, aki a hiba miatt új akkumulátort vásárolt. 

Az Apple azt is hozzátette, hogy a feltételezései szerint kizárólag a 2015. szeptembere és októbere között gyártott darabokat érinti a hiba. 

Fontos hangsúlyozni, hogy a váratlanul kikapcsoló iPhone 6S készülékeknek semmi köze az úgynevezett Touch Disease hibához, amely az iPhone 6-ot és 6 Plust érinti. Ez utóbbiaknál egy villódzó szürke csík jelenik meg a kijelzőn, amely végül el is romlik. Ott az Apple szerint csak annál van gond, aki a földre ejtette a készülékét, ezért a javításért 150 dollárt kér

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.