Hirdetés

Al Gore: két iPhone érkezik a jövő hónapban



|

Az USA volt alelnöke szokása szerint ezúttal is biztos a dolgában.

Hirdetés

Hazánkban valószínűleg nem mindenkinek cseng ismerősen Al Gore neve, az amerikai politikus 1993 és 2001 közt az Egyesült Államok alelnöke volt. Jelenleg különféle óriáscégek tanácsadójaként dolgozik, továbbá világszerte előadásokat tart a globális felmelegedésről, utóbbiért 2007-ben kapott egy megosztott Nobel-békedíjat is.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 


Ami kevésbé ismert tény, hogy az úriember az Apple egyik komoly részvényese, és tegnap a Discovery Invest Leadership Summit nevű rendezvényen szimplán megerősítette azon pletykát, miszerint az almások jövő hónap elején rögtön két okostelefonnal fognak előrukkolni - az egyik a friss csúcsmodell lesz, míg a másik minden valószínűség szerint az iPhone 4 egy olcsóbb változata.


Ezzel párhuzamosan az AllThingsD belsős információi szerint a készülékek egész pontosan október 4-én kerülnek majd bemutatásra, Steve Jobs helyett pedig Tim Cook, az Apple új vezérigazgatója fogja megtartani az előadást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.