Hirdetés

Alapmobil lesz az új Nokia 3310



|

Hasonlítani fog az eredetire, nettó 59 euróba kerülhet majd.

Hirdetés

Visszatért az okostelefonok piacára a Nokia márka, a nemzetközileg forgalomba kerülő androidos készülékeit a február végén kezdődő Mobile World Congress szakkiállításon mutatja majd be a vállalat. Mindez már hetek óta köztudomású információ, azonban a héten kisebb szenzációt keltett a hír, miszerint amolyan tisztelgés gyanánt a cég újból piacra dobja a legendás Nokia 3310 felújított változatát.


Hirdetés


Most friss információk érkeztek a telefon kapcsán. A források szerint az új Nokia 3310 egy klasszikus alapmobil lesz, amely a külső jegyeit tekintve szándékosan hasonlít majd az elődjére, de némileg kisebbnek és könnyebbnek ígérkezik annál. A kijelzője is színessé válik, de nem kínál majd drámaian magasabb felbontást az eredeti modellben használt 84×84 pixelesnél. A telefon nettó árát elvileg 59 euróban határozták meg az illetékesek, és többek közt vörös, zöld és sárga házzal is elérhetővé válhat.


(Forrás: PhoneArena | Nyitókép: Thomas Kohler)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.