Hirdetés

Alaposan átalakul a jövő évi iPhone



|

A The New York Times szerint az egész előlapot kijelző borítja majd, a Home gomb virtuális lesz.

Hirdetés

Még nem is kapható az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus, de igazából már a bemutatásuk előtt is sok pletyka volt a jövő évi iPhone-ról. Nem véletlenül: az idei modell ismét ráncfelvarrás lett, jövőre azonban teljes megújulás várható. 

Hirdetés

A The New York Times névtelen belsős forrásai azt állítják, hogy a 2017-es iPhone-ok előlapját teljes mértékben kijelző borítja majd, és az érintésérzékeny Home gomb helyett egy virtuális verzió lesz majd használható. 

A várakozások alapján továbbra sem lesz jackcsatlakozó a készüléken, ugyanakkor a teljes kijelzős előlap sokadszorra visszatérő pletyka, és már-már nem hivatalos megerősítés. 

Egyelőre további információk nincsenek, vélhetően az Apple is a következő hónapokban találja majd ki a további részleteket. Remek kérdés például, hogy mi lesz az ujjlenyomat-olvasóval. 

Elképzelhető, hogy íriszszkennerre vált az Apple, de a felhasználói tapasztalatok alapján valószínűbb, hogy marad a kényelmesebb ujjlenyomat-olvasó, ezúttal a kijelzőbe ágyazva - ennek technológiai akadálya már nincs. 

A 2017-es iPhone-nal ünnepli majd az Apple az almás okostelefon 10. évfordulóját, így nem meglepő, hogy az OLED-kijelző is ekkor érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.