Hirdetés

Alaposan megújul a 2017-es iPhone



|

Állítólag az egész előlap egy nagy kijelző lesz.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo a legmegbízhatóbb elemzőnek számít, ha Apple-pletykákról van szó. Éppen ezért elhihetjük neki, ha azt mondja, hogy az iPhone 7-nek nem sok vonzó vagy új tulajdonsága lesz. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy az Apple eltolja a megújulási ciklust, és így az igazi újdonságot rögtön az iPhone 8 jelenti majd 2017-ben. Az idei viszont csak egy apró ráncfelvarrás lesz. 

Egy jelentés szerint a 2017-es iPhone olyan kijelzőt kap majd, amely az egész előlapot befedi. A Touch ID ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a képernyőbe építik, ahogyan az előlapi kamerát és a hangszórókat is. 

Az eddig kiszivárgott anyagok szerint az iPhone 7 gyakorlatilag majdnem megegyezik méretre és formára az iPhone 6S készülékkel, ami megerősíti az eddigi feltevéseket. Annyi újítás azért lesz, hogy az antennavonalak eltűnnek. 

2017-re pletykálnak még egy 5,8 hüvelykes iPhone-t is, hajlított AMOLED kijelzővel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.