Hirdetés

Alcatel tepsifon E-Ink kijelzős tokkal



|

Hordozható projektor is vásárolható lesz a készülékhez.

Hirdetés

Az idei IFA-kiállításra androidos okostelefonok egész hadával készült az Alcatel, ám a gyártó egyetlen említésre méltó termékének a One Touch Scribe HD szellemi örököse bizonyult. Sajnos a gyártó sajtósai hírünk írásáig pont ezen modellről nem adtak részletes tájékoztatást, így a tepsifonnak csak a legfontosabb specifikációi ismertek: 6 colos és 1920×1080 pixeles IPS érintőkijelző, 13 megapixeles hátlapi kamera, négymagos és 1,5 gigahertzes processzor, 2 GB RAM.

Hirdetés


A telefont valójában a kiegészítői teszik igazán érdekessé: elérhető lesz hozzá státuszjelzéseket adni képes LED-ekkel megtűzdelt, továbbá a nagyobb mennyiségű írott tartalmat mobilról fogyasztók számára kitalált E-Ink kijelzős tok is. Sajnos a hiányos tájékoztatás miatt nem világos, hogy ezek pontosan hogyan csatlakoznak a telefonhoz, továbbá rendelkeznek-e külön akkuval.



Végül megemlítendő, hogy a One Touch Hero tulajdonosai vásárolhatnak majd vezeték nélküli töltőt és hordozható pikoprojektort is, utóbbi 12 lumen fényerejű és 70 hüvelykes képet tud vetíteni, a felbontása viszont ismeretlen. Az árak kapcsán momentán annyit lehet tudni, hogy maga az okostelefon „felső kategóriás összegért” cserébe kerül október során a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.