Hirdetés

Alfa verziójú Android 4.0 három XPERIA telefonra



|

Komoly gesztust tett a fejlesztők felé a Sony Ericsson.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a jövő hónap végére teljesen japán uralom alá kerülő Sony Ericsson nem csak termékfejlesztési szempontból kíván alaposan megújulni, hanem az androidos fejlesztői közösséggel is a korábbiaknál jobb kapcsolatot szeretne ápolni.

 

 


Ennek jegyében a cég illetékesei tegnap figyelemreméltó gesztust tettek az érdeklődők felé, hiszen publikáltak egy korai Ice Cream Sandwich buildet az XPERIA Arc S, XPERIA Neo V, és XPERIA Ray készülékeikhez. A kimondottan gyakorlott fejlesztőknek szánt alfa verzió mindennapi használatra alkalmatlan, többek közt még a hálózati vezérlők sem nem működnek alatta.


A telepítésének első lépése természetesen a bootloader feloldása, amely önmagában garanciavesztéssel jár, ráadásul a Sony Ericsson tájékoztatása szerint aki installálja ezt a változatot, az később nem lesz képes frissíteni a végleges verzióra - bár a hozzáértőket véleményünk szerint nem kell félteni, majd csak megoldják valahogy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.