Hirdetés

Alkoss egyedi külsőt telefonodnak!



|

Az alábbi weboldalon mi magunk tervezhetjük meg a mobilunk borítását, mindezt tíz dizájner segítségével.

Hirdetés

Azoknak, akik nem elégednek meg a gyártók által kínált, általában egyszínű borításokkal, már bemutattunk néhány olyan megoldást, amelyekkel a modern telefonokat (például a Nexus One-t) is saját ízlésük szerint színezhetik, ráadásul a HTC Tattoo cserélhető fedlappal rendelkezik, az androidos mobilok között egyedüliként. Emellett azonban azoknak is ajánljuk a fedőlapszínesítést, akik szeretik ugyan a változatosságot, azonban nem olyan biztosak a saját kézügyességükben és színérzékükben. Az  I Make My Case weboldal nekik segít: tíz dizájner stílusában festhetünk saját borítást, de akár az ő munkáikat is megvásárolhatjuk. A honlap készítésében Joshua Davis, Deanne Cheuk, Thomas Hooper, Matt Moore, Hannah Stouffer, Ray Frenden, Anthony Yankovic, Nigel Dennis, Shadow Chen, és Chuck Anderson működött közre.

 

 

 

 

Első lépésben válasszuk ki a készülék típusát: jelenleg iPhone, iPod és BlackBerry közül válogathatunk. Ezután megtekinthetők a felsorolt művészek alkotásai, és amennyiben valamelyiket szimpatikusnak találjuk, már indulhat is a tervezés. A dizájnerek kulcsmotívumait felhasználva néhány kattintással már készen is van a saját borításunk, amit 40 dollár + 9 dollár postaköltségért néhány héten belül kézhez kapunk.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.