Hirdetés

14 megapixeles kameramobil az Altektől



|

A Leo akár az olcsóbb digitális fényképezőgépek leváltására is alkalmas.

Hirdetés

A tajvani Altek a CommunicAsia kiállítás utolsó napján hivatalosan is bemutatta a Leo nevű, 14 megapixeles szenzorral felszerelt kameramobilját, amely a cég kínálatában a múlt augusztusban bejelentett, 12 megapixeles T8680-as modellt váltja le.

 

Altek Leo
Altek Leo

 


A felsőkategóriás készülékbe lényegében ugyanolyan kameramodul került, amely a digitális fényképezőgépekben is megtalálható: jelen esetben a felbontás 14 megapixel, a szenzor mellé pedig egy LED/Xenon vaku is került. A szerkezet akár háromszoros optikai nagyításra is képes, videót pedig 1280×720-as (avagy HD720-as) felbontásban lehet vele rögzíteni, 30 képkocka/másodperces sebesség mellett.

 

Altek Leo
Altek Leo

 


Egyéb specifikációi alapján is nagy tudású telefonról van szó: az érintőkijelzője 3,2 colos, a panel felbontása 480×800 pixel. Alapvetően GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, de támogatja a 7,2 megabites HSDPA-t, az 5,76 megabites HSUPA-t, továbbá Wi-Fi 802.11b/g/n és Bluetooth segítségével is képes kommunikálni.

 


A Google Android 2.1-et futtató mobil hivatalos sajtóanyagában a GPS-t nem említették meg, azonban vélhetően navigációra is alkalmas. A beépített háttértár kapacitása szintén ismeretlen, de a microSD-vel való bővíthetőségének felső határa 32 GB.


Az Altek Leo elsőként Ázsiában fog az év vége felé kereskedelmi forgalomba kerülni, az ára olyan 400 euró körül lesz, amely átszámítva nagyjából 112 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.