Hirdetés

Alumínium akkufedelet kapott a Nokia 230 alapmobil



|

A készülék három hétnél is tovább bírhatja egyetlen töltéssel.

Hirdetés

Kisebb meglepetést okozva a Microsoft ma bemutatta a december során elsőként Indiában, Ázsiában és a Közel-Keleten elérhetővé váló Nokia 230 telefonját. Az alapmobil kártyafüggetlen ára adók és egyebek nélkül 55 dollár, azaz nagyjából 16 ezer forint; a dupla SIM-es variánsa feltehetően egy kicsivel drágább lesz.

Hirdetés


A nagyrészt polikarbonát készülék egyik nagy eladási pontját az akkut takaró alumínium fedlap jelenti. A Microsoft munkatársai a fiatalokra is gondoltak, ugyanis a Nokia 230 elő- és hátlapi kamerákkal egyaránt rendelkezik, mindkét 2 megapixeles és fixfókuszos szenzor mellé jár egy LED-es vaku. Végül megemlítendő, hogy a készülék 1200 milliamperes akkuval rendelkezik: ilyen sorrendben az egy és kettő SIM-es modellek 27 és 22 nap készenléti időt kínálnak, míg a maximális beszélgetési idő mindkettő esetében 23 óra.


További specifikációk: Series 30+ szoftver, 16 MB RAM, 2.8 hüvelykes és 240×320 pixeles kijelző, 3,5 mm-es Jack, microSD foglalat (max. 32 GB-os kártyát kezel), kétsávos GSM/GPRS/EDGE, Bluetooth 3.0. A Nokia 230 csupán 92 grammot nyom, a mérete 125 × 53 × 11 mm.


(Forrás: Windows Central, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.