Hirdetés

Alumíniumba csomagolt okostelefon az Acertől



|

Állítólag Android 2.2 operációs rendszer fut a Liquid Metal nevű eszközön.

Hirdetés

Nemrégiben napvilágra került néhány információ az Acer Liquid Metal névre keresztelt, Android 2.2-es okostelefonjáról. Fotók tekintetében érdekes a felállás, ugyanis csak a készülék hátlapjáról, és oldalairól kaptunk képeket - ezek viszont hivatalos illusztrációknak tűnnek.

Acer Liquid Metal
Acer Liquid Metal

Mint már a telefon nevéből is sejthető, az egész külső borítása fémből készült, konkrétan alumíniumról van szó. Tudását tekintve jól eltalált modellnek ígérkezik: a Qualcommtól származó processzora 800 megahertzen ketyeg, amely mellé elvileg 512 megabájt RAM-ot, és ugyanennyi ROM-ot társítottak a tajvani mérnökök.

Acer Liquid Metal
Acer Liquid Metal

Az érintőkijelzője a pletykák szerint 3,6 col átlójú, 480×800 pixel felbontású, azonban a kameráról csak annyit tudni, hogy autofókuszos, és egy LED-es vaku is került mellé. A szóbeszéd szerint a Liquid Metalból nem spórolták ki az A-GPS-t, a 3G/HSDPA/HSUPA-modemet, és ugyan a Wi-Fi-vezérlő nem támogatja az n-szabványt, de a Bluetooth 3.0-ás.

Acer Liquid Metal
Acer Liquid Metal

Eddig nem említett tulajdonságai: szabványos hangkimenet, gyorsulásmérő, RDS-es FM-rádió, Dolby Mobile-minősítés. Egyelőre nem tudni, hogy az Acer mikor fogja hivatalosan is bemutatni a készüléket, továbbá a hol/mennyiért kérdéskör sem tisztázott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.