Hirdetés

Amazon-szolgáltatásokkal jöhetnek a jövő okostelefonjai



|

Már tárgyal a gyártókkal az Amazon az előretelepített appokról.

Hirdetés

Az Amazon első próbálkozása a mobilpiacon elég rosszul ment, azonban a The Information értesülései szerint most ismét belevetik magukat az okostelefonok iparába, de ezúttal más megközelítésben. 

Hirdetés

Ahelyett, hogy saját készüléket terveznének, inkább a többi gyártót keresik meg azzal, hogy az Amazon szolgáltatásait és appjait telepítsék előre a készülékeikre. 

Ha sikerül megállapodni velük, akkor az Alexa hangasszisztens, a Firefly kameraapp (valós tárgyak felismerésére) is a gyári alkalmazások közé kerülhetnek az új androidos készülékeken. 

A hírek szerint az Amazon nem éri be azzal, hogy az Amazon Appstore és az Amazon Kindle legyen telepítve az eszközökre, hanem gyári mértékű és rendszerszintű beágyazást akar. 

Bár mindez nagy plusz érték lehet bármilyen készülékhez, a bloatware-faktor alaposan megemelkedhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.