Hirdetés

Android 2.2-vel érkezhet a Dell Smoke



|

Egyéni felhasználói felületet is kap az okostelefon.

Hirdetés

A csütörtökön említett Lightning nem az egyetlen készülék, amely érdeklődésre tarthat számot a Dell jövőbeni kínálatából: az amerikai gyártó állítólag 2011 közepén piacra dobja a Smoke-ot is. Fő érdekessége, hogy a pletykák szerint a Froyo kódnevű Android fut rajta, amelyre ráadásként egyedi felhasználói felület is kerül - ez jelenleg Stage néven ismert.

 

Dell Smoke
Dell Smoke

 

A mobilt elsősorban üzleti ügyfeleknek szánják, így nem meglepő módon QWERTY-billenytűzet is került rá. Az érintőkijelzője állítólag 2,8 colos, 240×320 pixel felbontású, az autofókuszos kamerája pedig 5 megapixelesnek ígérkezik.


Alapvetően négysávos GSM-hálózaton működhet, de a pletykák szerint támogatja a 14,4 megabites HSDPA-t, és az 5,76 megabites HSUPA-t is. További specifikációk: microSD-kártyafoglalat, Bluetooth 2.1, Wi-Fi (b/g), GPS, gyorsulásmérő, digitális iránytű, 1170 milliamperes akku.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.