Hirdetés

Android 2.2-vel hódíthat a Huawei



|

Rendkívül olcsón érkezhet az IDEOS 8150.

Hirdetés

A berlini IFA-kiállításon a Vodafone LTE-hálózatáért is felelős Huawei bemutatta az IDEOS U8150 névre keresztelt okostelefonját, amelyet Európa, Ázsia, és Latin-Amerika számos piacán kívánnak megjelentetni, legfeljebb 200 dolláros (körülbelül 44 ezer forintos) áron.

 

 

A készülék Google Android 2.2 operációs rendszert futtat, az érintőkijelzője 2,8 colos, azonban a panel felbontását elfejtették közölni. Került még a mobilba HSDPA-modem, A2DP-s Bluetooth 2.0, és Wi-Fi 802.11b/g-vezérlő is, azonban az árának alacsonyan tartása miatt navigációra nem alkalmas.


A kamerája 5 megapixeles, autofókuszos, és egy LED-es vakuval is ki lett egészítve, videót viszont csak VGA-felbontásban képes rögzíteni. Nem tudni, hogy hazánkban pontosan mikor, és milyen áron kerülhet a boltok polcaira, azonban vélhetően még az ősz folyamán elérhetővé fog válni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.