Hirdetés

Android 2.3-al jön a Vivaz utódja



|

Meglehetősen ütősnek ígérkezik az eddig hírből sem hallott készülék.

Hirdetés

A Sony Ericsson az utóbbi hetekben rengeteg pozitív sajtóvisszhangot kapott: múlt év végén még csak pletykaszinten volt ismert, hogy a gyártó új androidos készülékei már hardveresen és szoftveresen is rendben lesznek, nemrég pedig hivatalos lett az XPERIA Arc - és úgy tűnik, hogy tényleg összekapta magát a cég.

 

Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i)
Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i)

 


A java viszont csak most jön, hiszen az hírek szerint számos Android 2.3-as telefont fog bejelenteni a Sony Ericsson a februári Mobile World Congress-en, a dolgok jelenlegi állása szerint pedig nincs okunk kételkedni az értesülések hitelességében. Viszont rendkívül érdekes, hogy Eldar Murtazin tegnap publikált egy előzetes tesztet a még bejelentetlen Vivaz 2-ről - erről a modellről még csak nem is hallottunk.

 

Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i)
Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i)

 


A telefon Symbian S60 Touch-os elődjét még áprilisban teszteltük, és meglehetősen pozitív értékelést kapott, hiszen maga a mobil kifejezetten jó volt, ám az operációs rendszere sajnos sokat rontott az összképen. Murtazin szerint a Vivaz 2 egy igazán figyelemreméltó eszköz, külön kiemelte a remek előlapi kamerát, a kijelző minőségét, és az akkus üzemidőt. Értesülései szerint áprilisban kerülhet a boltok polcaira az eszköz, legfeljebb 350 eurós (kb. 96 ezer forintos) áron.

 


Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i) előzetes specifikáció:


• GSM/GPRS/EDGE, HSDPA/HSUPA
• Bluetooth, Wi-Fi, A-GPS
• Érintőkijelző: 4 colnál kisebb, 854×480 pixeles, kapacitív és multitouch
• Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku, Exmor szenzor
• 1 GHz-es Snapdragon CPU, Adreno 205 GPU
• 512 MB RAM, 300 MB háttértár, microSD-foglalat
• Google Android 2.3
• 1500 milliamperes akku

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.