Hirdetés

Android 5.1 az Xperia Z3-on, olcsó okostelefonok - a hét mobilos hírei



|

Az LG és a Huawei is olcsó készülékkel támad - merítés a mobilos érdekességekből.

Hirdetés

Hirdetés

Itt az Android 5.1 a Sony Xperia Z2-re és Z3-ra

Némi túlmelegedési botrány után a Sony ismét a Lollipop frissítéseire tudott koncentrálni, ennek köszönhetően pedig ha igen nagy késéssel is, de végre az Xperia Z2 és Z3 tulajdonosai is elkezdték megkapni az Android 5.1-et. A két korábbi zászlóshajó mellett az Xperia Z3 Compact, az Xperia Z3 Tablet Compact és az Xperia Z2 Tablet is megkapja az új Lollipopot. A jövőben további Xperia készülékekre is megérkezhet, de persze a mostani frissítésnél is figyelembe kell venni, hogy régiótól és szolgáltatótól függően még mindig késhet az 5.1. 

 

Jön a frissítés

 

LG Bello II - gyárilag Android 5.1.1-gyel

Az LG nem csak a felsőosztályban, az olcsóbb kategóriában is szeretne vásárlókat szerezni. Ennek a legújabb eszköze a Bello II, amely egy 5 hüvelykes, 480 x 854-es kijelzőt kapott. Ez alatt egy 1,3 GHz-es, négymagos processzor található, 1 GB RAM és 8 GB tárhely társaságában. A microSD-férőhely mellett van 8 és 5 megapixeles kamera, Selfie Flash és Gesture Shot módokkal, 2540 mAh-s akkuval és Android 5.1.1-gyel. Az európai piacra fehér, titán és arany színekben jön ebben a hónapban, olcsón, bár konkrét árat egyelőre nem tudni. 

 

Olcsó LG

 

Huawei Honor 4A - az igazán olcsó

Az igazán olcsó mobilok sorát a Huawei Honor 4A folytatja, amely LTE nélküli kiadásban már 98 dollárért 5 hüvelykes, 720 x 1280-as kijelzőt, négymagos, 1,1 GHz-es Qualcomm Snapdragon 210 processzort, Android 5.1-et, dual-SIM-támogatást, 2 GB RAM-ot, 8 GB bővíthető tárhelyet, 8 és 2 megapixeles kamerákat és egy 2200 mAh-s akkut kínál. A rossz hír, hogy egyelőre csak Kínában, de nem lehetetlen, hogy később az európai piacra is eljut ez a kedvező ár-érték arányú készülék. 

 

A hazai piacon is népszerű lehetne

 

YU Yureka Plus - indiai árbajnok

Ár-érték arányban kedvező okostelefonból egyre több van, hiszen a kevésbé ismert gyártók is ontják magukból ezeket. Az indiai Micromax például YU márkajelzéssel dobta piacra a Yureka Plust, amely csupán 45 ezer forintnak megfelelő összegért 5,5 hüvelykes, 1920×1080 pixeles érintőkijelzőt, nyolcmagos, 64 bites Qualcomm Snapdragon 615 rendszerchipet, 2 GB memóriát, 16 GB bővíthető háttértárat, LTE-t, dupla SIM-et, 2500 milliamperes akkut, továbbá 5 / 13 megapixeles kamerákat ad. Papíron remekül hangzik. 

 

Yureka Plus

 

Galaxy Tab S2 - a Samsung csúcstáblái

A Samsung a napokban mutatta be a Galaxy Tab S2 két változatát, amelyek a gyártó csúcstabletjeiként elképesztő minőséget és hardvert garantálnak, hihetetlenül lapos kialakításban. A mindössze 5,6 milliméter vastag eszközök még az iPad Air 2-t is lepipálják. Mit tudnak? Mutatjuk. 

 

Nagyon lapos, nagyon erős

 

Ha pedig már mobilok, akkor ajánljuk a figyelmetekbe ezt a tippünket, amelyből megtudhatjátok, hogyan lehet ki- és bekapcsolni egy okostelefont gombnyomások nélkül

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.