Hirdetés

Android 7.0-val jöhet a megfizethető Nokia



|

Többször is futtatták a Geekbench-et a D1C típusszámú eszközön.

Hirdetés

Az idei év végén várhatóan visszatér a Nokia az okostelefonos piacra, ráadásul az ősi kívánságnak megfelelően az új készülékek Windows Phone helyett Android operációs rendszert futtatnak majd. Persze ezek a Nokiák már nem "azok a Nokiák" lesznek: a telefonokat nem a finn vállalat tervezi, hanem a márkanevét licencelő gyártók állnak a készülékek mögött. Jó hír viszont, hogy ettől függetlenül a Nokia minőségbiztosítási tevékenységgel próbálja majd garantálni, hogy ne essen folt a becsületén, így nem érdemes előre temetni az újfajta üzleti modellben készülő okostelefonokat.


Hirdetés


A jelenlegi információk alapján az idei évben akár 3-4 darab Nokia márkajelzésű készülék is bemutatkozhat, most a Geekbench jóvoltából érkezett némi információ az Android 7.0 rendszert futtató, D1C jelű modellről. A nagyon kevés elérhető specifikációi alapján alsó-középkategóriásnak tűnik a mobil: nyolcmagos és 1,4 GHz-es processzorú Qualcomm Snapdragon 430 SoC, 3 GB memória. A mérőprogram az SoC esetében elvárt eredményeket hozta: a legmagasabb egymagos mérési pontszáma 682, míg a maximum többmagos pontszáma 3229 lett.



(Forrás: PhoneArena, Geekbench)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.