Hirdetés

Android és Windows Phone a Karbonn mobiljain



|

Remek kérdés, hogy mennyi értelme van a dual-bootos megoldásnak.

Hirdetés

A Times of India beszámolója alapján június környékén az indiai Karbonn Mobiles világelsőként kíván Android és Windows Phone operációs rendszerrel egyaránt ellátott okostelefonokat piacra dobni, az információt maga a vállalat osztotta meg a nyilvánossággal. A jelek szerint klasszikus dual-boot felállásról lesz szó, azaz a készülékek bekapcsolásakor ki lehet majd választani az éppen elindítani kívánt szoftveres környezetet.
 

Hirdetés


A megoldás nyilvánvaló előnye, hogy így a megfelelő Karbonn telefonok tulajdonosai mindkét operációs rendszer szoftveres ökoszisztémájához hozzáférhetnek majd, azonban egyelőre kérdéses, hogy például a beérkezett szöveges üzenetek és nem SIM-en tárolt névjegyek szinkronizációja miként lesz megoldva. Praktikus körülmények közt sok kellemetlenséggel járhat a két platform közti ingázás, bár a dual-boot előnyei a felhasználók egy táboránál könnyedén túlmutathatnak a hátrányain, plusz természetesen nem lesz muszáj mindkét előtelepített rendszert használni.


(Forrás: The Next Web)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.