Hirdetés

Android, Kinect és projektor - egy csapatban



|

Mi lenne, ha egy 50 colos "táblagépünk" lenne otthon?

Hirdetés

Egy "DDRBoxman" nevű modder összehackelte a Kinectet, egy projektort, illetve az Ice Cream Sandwichet futtató androidos okostelefonját, aminek az eredménye, egy hatalmas, falra vetített, érintésérzékeny felület lett.

 

A hack több lépcsőből is állt, vagyis igen komoly tudást igényelt az összeköttetés megalkotása. Először is a Kinectet kellett a Windows-os PC-jére ráerőszakolni, egyedi driverekkel, melyek lekövették a fal érintését. Ezeket az információkat pedig továbbította a Galaxy Nexusba, mint külső érintőfelület. Így a projektor képe teljes mértékben érintés vezérelt lett.

 

Egy videó többet ér minden szónál, ami jelen esetben többszörösen helytálló, mivel akiket kicsit is érdekelnek a sci-fikben látott hatalmas érintőfelületek megvalósítása, azok állukat fogják ejteni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.