Hirdetés

Android meghajtású tévézés - a Sony még hisz benne



|

A Sony még hisz a Google TV-ben, ezért Androidos set-top boxot gyártott.

Hirdetés

Sokak szerint a Google TV halott dolog, de a Sony ettől függetlenül Szingapúrban bemutatta az új, Androidos Sony Bravia set-top boxát, melyet a Google TV 2.0-hoz ajánl.

Az újdonságról nem sokat árultak el a Bravia rendezvényen, de az tudható, hogy Google Play hitelesítéssel rendelkezik, és számos olyan alkalmazást tud futtatni, melyek kompatibilisek a tévéképernyővel. A set-top boxhoz tartozó vezérlő egy igazi érdekesség, egyik oldala egér/trackpad, a másik pedig billentyűzet.

A távirányítón látható négyszínű Playstation gombok alapján feltételezhető, hogy Bluetooth képességekkel rendelkezik, illetve kompatibilis lesz a Playstation-nel, valamint az egyéb Sony eszközökkel. A Sony újdonságának áráról nincs információ, de ahhoz, hogy versenyképes legyen, nem lenne szabad 100 dollárnál drágábbnak lennie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.