Hirdetés

Android Superguide: a zöld robot magazinja



|

Megjelent az első, kizárólag az Android mobilos rendszernek szentelt magazin, 112 oldalon.

Hirdetés

Mára egyértelműen az Android vált a világ legkedveltebb mobilos operációs rendszerévé, aminek több oka is van. Az egyik természetesen az, hogy a rengeteg készüléken, formában, verzióban elérhető a piacon, illetve szerencsére legalább ennyire sokszínű módon felhasználható és a saját kedvünkre alakítható ez a rendszer. Többek között ezek miatt határoztuk el, hogy belevágunk egy olyan kiadvány elkészítésébe, ami kizárólag az Androiddal foglalkozik.

Ennek végeredménye az Android Superguide, ami nevéhez méltóan igyekszik sok-sok hasznos információval, tippel, trükkel ellátni a kezdő androidosokat. A Superguide első része az alapbeállításokkal, a készülék egyedivé varázsolásáról, vagyis az alapvető tudnivalókról szól. Ennek ellenére annak is érdemes ezt a részt átfutnia, aki már egy ideje használ androidos mobilt, hiszen ráakadhat olyan tippre, tudnivalóra, ami addig ismeretlen volt számára. Ezek után a zenék, videók kezeléséről, megosztásáról, a dokumentumok használatáról, illetve a készüléken tárolt adatok biztonságáról ejtünk szót, sok képernyőképpel és hasznos alkalmazásokkal kiegészítve.

 

 

Felkértük a hazai androidos bloggereket, hogy meséljenek magukról, mondják el véleményüket az Androidról, illetve mutassák meg, ők mely appokkal ütik el a szabadidejüket, vagy éppen mely alkalmazásokat használják munkához, tanuláshoz. Ezek után szemezgetünk az Android Market alkalmazásaiból, végül az androidos mobilok és táblagépek tesztjei jönnek olyan újdonságokkal, mint a Samsung Galaxy Note, a ZTE Skate, a HTC Sensation XL, vagy a Samsung Galaxy Tab 10.1.

Akár újoncról, akár gyakorlott felhasználóról van szó a zöld droid világában, feltétlenül érdemes a Superguide-ot beszerezni, amit az Immedio és Relay shopokban tehetnek meg, illetve szerkesztőségünkben személyesen is megvásárolhatják csak 895 forintért. A jelszó pedig továbbra is: kövesd a robotot!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.