Hirdetés

Androidos laptopot készül bemutatni a HP



|

Úgy tűnik a Google is jóváhagyta a termék kiadását.

Hirdetés

A Notebook Italia egyik különösen unatkozó munkatársa a HP weboldalának kódjában matatva érdekes felfedezést tett, amely alapján a gyártó hamarosan egy Google Android operációs rendszerrel szerelt laptopot fog piacra dobni.
 

Hirdetés


Technikailag precízebben egy smartbookról van szó, ugyanis a 14 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelzővel szerelt Slatebook 14-be négymagos processzorú NVIDIA Tegra 4 vagy NVIDIA Tegra K1 lapkakészlet kerülhetett, méghozzá 2 GB rendszermemóriával megtámogatva. A képek alapján HDMI videokimenettel és három USB kapuval is rendelkező eszközből mobilnetes változat is elérhető lehet majd, vagy legalábbis az egyik bővítőport mintha SIM fogadására lett volna kitalálva.
 


Egyelőre nem tudni, hogy a laptopon az Android melyik verziója futhat, viszont a Play Store ikonból ítélve a Google rábólinthatott a termék kiadására. A Beats Audio logóval is díszített HP Slatebook 14 operációs rendszere azért is meglepő választás, mert az utóbbi hónapok hírei alapján kiválóak a Google Chrome OS platformot futtató noteszgépek eladásai.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.