Hirdetés

Androidos pályázatot hirdet a Telenor



|

A három legjobb ötletet meg is valósítja a szolgáltató.

Hirdetés

Két napja a Telenor egy hangulatos sajtóeseményt szervezett ügyfelei, és a sajtó képviselői számára, ahol a jelenlévők kipróbálhatták a legújabb robotos mobilokat, később pedig kötetlen hangvételű workshopokon vehettek részt - elsősorban az Android adta szórakozási lehetőségekről, a közösségi médiáról, és a biztonságos/hatékony okostelefon-használatról volt szó.

 

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

 


A rendezvénnyel párhuzamosan a szolgáltató Androidea néven ötletpályázatot hirdetett még nem létező androidos programokra, a résztvevők több kategóriában küldhetnek be javaslatokat a Facebookon keresztül. Ezeket egy szakértőkből álló zsűri fogja értékelni, a tíz legjobb ötlet beküldője ajándékcsomagot kap.


Ennél jóval nagyobb szám, hogy a három legjobb alkalmazást el is fogja készíttetni a Telenor, majd ingyenesen elérhetővé teszik őket az Android Marketen. Ezek beküldői egy-egy Samsung Galaxy S készülékkel fognak gazdagodni, amelyek mellé - a rend kedvéért - feltöltőkártyás Praktikum csomag is jár.


Ugyan a témához csak lazán kapcsolódik, de a Telenor nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy idén már semmiképp sem lesz kapható náluk az Apple iPhone 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.