Hirdetés

Androidos tablet az Adobe-tól



|

NVIDIA Tegra lapkakészlet került a Flash bemutatására szánt eszközbe.

Hirdetés

San Francisco-ban helyi idő szerint ma ér véget a Web 2.0 Expo, amelyen természetesen az Adobe is tiszteletét tette. A szokásos felhozatalon kívül ezúttal egy igazi különlegességet is bemutatott a vállalat: a Google Androidot futtató tableten ki lehetett próbálni a fejlesztés alatt lévő Flash-plugint.

 


Sajnos magáról a készülékről nem sokat tudni: az első videón látható, hogy NVIDIA Tegra lapkakészletre épül, a multitouch érintőkijelzője pedig 10 col körüli. A Flash-en kívül az Adobe Air is fut rajta, amely egy keretrendszer, elsősorban multimédiás alkalmazások fejlesztéséhez lett kitalálva.

 


Érdekes módon a masinát filmezők nem igazán mélyedtek bele a teljesítmény kérdéskörébe: a második beágyazott videón látható, amint épp egy Youtube-videót játszik le a tablet. A mozgókép maximum 480p-s felbontásban érhető el a megosztóról, és úgy tűnik, mintha kissé szaggatna - amennyiben ez a beépülő hibája, még van idejük kijavítani a végleges verzióig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.