Hirdetés

Androidos tabletet jelentett be a Cisco



|

Nem meglepő módon a vállalati felhasználókat célozza a Cius.

Hirdetés

A mostanában főként távjelenléti megoldásaival brillírozó Cisco meglepő lépést tett: a cég bejelentette a Cius nevű, androidos táblagépét. Ezzel a termékkel a vállalat természetesen továbbra is az üzleti ügyfelek igényeit kívánja kielégíteni, mobilizálva a már meglévő szolgáltatásait.

 

Cisco Cius
Cisco Cius

 


Sajnos a pontos specifikációkat nem ismerjük: mint már említettük, az érintőkijelzője 7 colos, de a panel felbontása ismeretlen. Szintén szokatlan, hogy a gépre két kamera is került: a hátoldalon lévő egység 5 megapixeles, a gyakorlatban vélhetően jóval több szerephez jutó előlapi szenzor pedig képes akár HD720p-s felbontásban is videót rögzíteni.


Kommunikációs szempontból sem kell szégyenkeznie a Cius-nak: van Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11b/g/n, opcionális 3G/4G-modem, RJ-45-aljzat, és egy USB-port. A gép szoftvere kompatibilis például a cég Quad, Show and Share, WebEx Connect, WebEx Meeting Center, Presence, és TelePresence szolgáltatásaival. A megjelenése 2011. első negyedévében esedékes, a várható árát még nem közölte a Cisco.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.