Hirdetés

Már Androidra is elérhető a Deus Ex: The Fall



|

Ráadásul nem is drága, sokaknak meglehet a hétvégi szórakozásuk.

Hirdetés

Tavaly nyáron meglehetősen nagy hullámokat vetett a Deus Ex játékok kedvelői körében a széria The Fall alcímet viselő részének bejelentése, hiszen az előzetes beharangozó alapján mindenki számítógépes és konzolos címet várt (méghozzá tűkön ülve), ehelyett egy Apple iOS-t futtató készülékekre szánt mobilos játék érkezett.

Hirdetés


Szerencsére a kezdeti nagy ellenszenv csak egy zsigerből jött és megalapozatlan reakció volt, a meglepően szép grafikával rendelkező FPS-TPS hibrid ugyanis szinte mindenhol remek értékeléseket kapott, minőségre szinte egy konzolos játék szintjét hozza. Tegnap megoldódott a The Fall legnagyobb valódi problémája, ugyanis immáron Google Androidra (3.2+) is elérhető.


Az Eidos sajnos nem hozta nyilvánosságra a játék rendszerigényeit, így a nem felső kategóriás mobilokkal és táblagépekkel rendelkezők jobban járnak, ha a vásárlás előtt megpróbálnak fényt deríteni a készülékükkel való kompatibilitásra. A 713 megabájtot nyomó játék bruttó 1831 forintba kerül.


(Forrás: Joystiq, Play Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.