Hirdetés

Androidra vált az Acer Liquid Jade Primo



|

A jelek szerint a windowsos kiadás klónjáról van szó, de ezúttal Androiddal.

Hirdetés

Az Acernek van egy Windows 10 Mobile-ra építő zászlóshajója, a Liquid Jade Primo. Csúcskategóriás készülékről van szó, ami nem titkoltan a Lumia 950 és a Lumia 950 XL ellenfele. 

Hirdetés

Most feltűnt egy ugyanilyen készülék a porondon, azonban ezen Android operációs rendszer fut. Az Acer S58A kódnéven emlegetett modellt a TimesNews fedezte fel a GFXBench adatbázisában. 

Minden bizonnyal valóban erről lesz szó, ugyanis az Acernél a taktika nem lenne ismeretlen, illetve a Windows 10-es modell kódja Acer S58. 

Még jobb, hogy az S58A tökéletesen ugyanolyan hardverrel van felszerelve, mint az ikertestvére. 5,5 hüvelykes, 1080p-s kijelző van benne, alatta Qualcomm Snapdragon 808-as processzorral és Adreno 418-as grafikus vezérléssel. 

Mindezt 3 GB RAM és egy 21 megapixeles kamera egészítik ki. Ha minden igaz, akkor Android 6.0 fut rajta, tehát Marshmallow. 

Az árát és az elérhetőségét csak tippelni lehet, a Windows 10-es kiadás mindenesetre 569 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.