Hirdetés

Androidra váltana a Hewlett-Packard



|

Meg Whitman a Windows 8 kárára váltana irányt az Android felé.

Hirdetés

Meg Whitman a legutóbbi beszédében nagyon sokat mondott arról, hogy merre tart a Hewlett-Packard, és bizony úgy tűnik, egyáltalán nem a Windows 8 felé. Mivel erről gyakorlatilag nem is esett szó, a Microsoft helyett a HP nagyon úgy tűnik, hogy teljes gőzzel az Android irányába fordul. 

A HP új operációs rendszerek iránti lelkesedése az Androidot is magába foglalja, és azért került elő, mert a cég reményei szerint a többféle rendszer, a többféle architektúra olyan eszközök felé viszi őket, amelyekre a fogyasztók igényt tartanak. A Slate 7 iránti kezdeti lelkesedés állítólag kiválónak mutatkozik. 

Whitman kiemelte még a SlateBook x2-t, amely az első androidos hibrid lehet, NVIDIA Tegra 4 mobilprocesszorral. Az Androiddal ezen felül a PC-s piacot is átalakítanák, ugyanis eddig számukra elérhetetlen kategóriákba is eljuthatnak vele, ráadásul egy jól árazott és megfelelő (androidos?) termék a PC-k között is siker lehet még.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.