Hirdetés

Androidról is közvetít majd a Youtube Gaming



|

Közvetlenül a mobileszközről lehet majd élőben streamelni.

Hirdetés

A nagyjából egy hónapja elindult Youtube Gaming egyelőre nem törte derékba a Twitch karrierjét, de a Google munkatársai persze rajta vannak az ügyön. A szolgáltatás androidos kliense belátható időn belül fontos funkcióval fog bővülni: lehetővé teszi majd a mobilokon és táblagépeken futtatott játékok élő streamelését.

Hirdetés


Kétféle üzemmód lesz: a streamelők vagy specifikusan kijelölik a közvetíteni kívánt alkalmazást, vagy szimplán letükrözik a mobiljuk kijelzőjének tartalmát. Utóbbi esetben minden látszani fog a streamben, amit ők látnak a kijelzőn. A streamet persze kommentálhatják majd, plusz az előlapi kamerát használva picture-in-picture jelleggel beágyazhatják magukat a kép valamelyik sarkába.


Jó kérdés, hogy miféle hardver kell majd a Youtube Gaming közvetítési funkciójához, sanda gyanúnk szerint a szolgáltatás csak a felettébb izmos mobilokon és táblagépeken fog megfelelően működni.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.